Дојран

Apartmani Dan Dar

Апартмани Дан-Дар

Дојранското езеро е туристички бисер во Источна Македонија. Најголеми населби се двете рибарски гратчиња; Нов Дојран (населен од крајот на 1ва Светска Војна до 2ра Светска Војна) и Стар Дојран, кој има и стари и нови градби, особено хотели, ресорти и ресторани. Се наоѓа на надморска висина од 148m. и е со површина од 43Кm2. Заради својата мала површина и длабочина, водите му се релативно топли. Тоа е најбогатото езеро со риба во околината.

Apartmani Dan Dar

Комплексот Апартмани Дан-Дар поседува базен, приватен паркинг, ресторан.

Gallery

dojran-plaza
dan-dar-apartmani-dojran
dojransko-jezero-vila-sa-restoranom
dojran-apartmani-restoran
dojran-jezero
dojran-smestaj
dojran
vila-sa-bazenom
dojran-apartmani
parking-ispred-vile
nacionalni-restoran
dojran-apartmani-sa-bazenom

Dojransko jezero apartmani Dan Dar

Dojransko jezero apartmani

Dojransko jezero

Leto na Dojranu

Prenociste na Dojranu

Dojran Apartmani i prenociste

Dojransko Jezero

restoran-dan-dar
dojran-smestaj
dojran-jezero
dojran-apartmani
dojran-plaza

Pogledajte na mapi kako do Dojranskog jezera

Marsal Tito bb
Nov Dojran
Makedonija
kontakt@apartmanidan-dar.com.mk

APARTMANI DAN DAR DOJRANSKO JEZERO smestaj na Dojranu